Actie!

Wanneer er 2 of meer gastlessen op 1 school boekt wordt, vóór 15 oktober 2022, ontvangt uw school een presentje!
 
De lessen kunnen plaats vinden t/m 24 december 2022.

Cheryl de Graaf is te boeken als gastspreker op school of om een lezing te geven in bijvoorbeeld een bibliotheek.

Mijn missie is om het pesten te verminderen. Maar het allerliefst hoop ik dat het stopt. Graag draag ik hier een steentje aan bij om over mijn verleden te spreken, de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens het schrijfproces tot nu en de algemene informatie over pesten. 
Ik vind het belangrijk om het interactief te houden, zodat het leuk blijft en de kinderen zich niet gaan vervelen op den duur, omdat ze alleen maar 'moeten' luisteren. Daarom gaan we verschillende, kleine opdrachten doen, met de klas en in kleinere groepjes.
Hieronder kunt u contact met mij opnemen voor informatie en/of een afspraak te maken.
Graag tot snel!

        Gastles/ lezing pakketten

1.] Gastles: Veilig in de klas voor een groep kinderen  * & **
     (1 uur + voor- en na gesprek docent)
A. + 1 exemplaar van het boek  € 85,- 

B. + 3 exemplaren van het boek  € 110,- 

 

2.] Workshop voor docenten van 1u30m *
A. + 5 exemplaren van het boek € 160,-
B. + 10 exemplaren van het boek € 235,-

3.] Lezing bibliotheek van 1 uur *
A. + 2 exemplaren van het boek € 100,-
B. + 5 exemplaren van het boek € 140,-

4.] Lezing voor ouders van 1 uur € 75,- *
          een exemplaar van het boek is van te voren te bestellen
          of op locatie ter plekke te koop.

       De prijzen zijn exclusief BTW.
   
* Exclusief reistijd- en kosten vergoeding a € 0,55 per gereden km.
* *  Maximaal 30 kinderen per klas i.v.m. klassikale opdrachten.

Kennismaken

Wanneer U interesse heeft in een gastles/ lezing verzorgd door mij, kom ik voor de afspraak langs (of middels een online videocall ivm afstand) om kennis te maken. Zo hebben we van elkaar een beeld en kunnen we doornemen hoe we de les vorm kunnen geven en wat de wederzijdse verwachting is.


Na de les/ lezing bespreek ik graag hoe het voor beide partijen bevallen is en waar ik mogelijk meer bij kan helpen. Hoe was de les voor de kinderen en hoe was de les voor U? Ook laat ik nog informatie achter om met de klas na mijn bezoek aan de slag te gaan en te blijven. Indien gewenst kom ik uiteraard vaker langs.

Reviews

Jamie | basisschool | groep 8

"Het was fijn om van te voren kennisgemaakt te hebben, hier nam je ook goed de tijd voor. Je was ruim op tijd voor de gastles en kwam al even eerder de klas in om alvast rond te kijken. Tijdens het spreken wisselde je af tussen praten en het gebruiken van materialen. Bij het dansen op de muziek wisten de kinderen niet zo goed hoe ze zich moesten gedragen, ook wel goed om de kinderen uit hun comfortzone te halen. Het propje papier verkreukelen heeft indruk gemaakt op de kinderen en het fijne van deze activiteit is dat je altijd weer terug kan denken aan hoe het ook alweer zat met het propje. Bedankt voor je bezoek en succes verder!"

July | basisschool | groep 7

"De ochtend dat je bij ons op bezoek was heb je vertelt over pesten. Je hebt zelf een verleden hier mee gehad en een boek geschreven. Er was interactie met de kinderen. Kinderen gaven elkaar complimenten en vertelde hun ervaringen met pesten. Tijdens het bezoek stelde je je emotioneel op, het was te zien dat het onderwerp en je verleden je nog steeds raakte. Je hebt de kinderen verteld wat pesten voor gevolgen kan hebben. Niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn. Om het pesten op school te voorkomen heb je tips gegeven. Wat je kan doen als je gepest wordt en ook als je ziet dat er gepest wordt. De kinderen vonden het interessant om naar je te luisteren."

Cheryl de Graaf voor een gastles of lezing boeken


Wanneer u een gastles wilt boeken, houdt na het versturen van de onderstaande gegevens, uw spambox in de gaten. Als u mijn reactie misloopt, kan er geen datum gepland worden.

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyklaring is van toepassing.