Radio DJ

Begin 2021 heb een berichtje geplaats bij een vacature van de lokale omroep: Noordkop radio dat het al een lange tijd mijn droom is om bij de radio een programma te hebben. Na een leer periode mocht ik op 12 juli 2021 mijn eerste uitzending laten horen! Elke maandag van 10 tot 11u komt 'Terug in de tijd' op Noordkop radio, onderdeel van de streek omroep Regio Noordkop.

106.6 FM | DAB + | regionoordkop app

Made With Love By Cher

Ik ben erg creatief, ik graveer glas, haak knuffeltjes en ook maak ik gepersonaliseerde kadoo'tjes voor zwangerschappen, geboortes, bruiloften en meer.
Een bijtring, speenkoord, geboorte huisje, bruidshuisje, sleutelhangers, etc. etc. Hier onder staan een aantal foto's van wat ik gemaakt heb.
Wil je meer informatie of iets bestellen, kijk dan eens op de Facebookpagina door hier onder te klikken!

De opbrengst wordt onder meer gebruikt om de kosten te dekken om dit boek uit te brengen, deze website te onderhouden en andere bijkomende kosten.

Vouwwagen Pimpen

In 2020 heb ik een vouwwagen gekocht die uit 1995 komt, een Jamet Louisiana. Een tweedehandsje die wel wat liefde en aandacht kon gebruiken. Ik miste een pagina waar ik met andere kampeerders idee├źn kon uitwisselen en mij kan laten inspireren. Daarom deze pagina op Facebook gemaakt, en met succes: ruim 4000 leden!