Wat ik nog meer doe

Vouwwagen pimpen

Ik miste een plek waar ik met anderen idee├źn kon uitwisselen over hoe iets beter of mooier kan, of hoe iemand iets gemaakt heeft of waar het te koop is. Daarom heb ik op 5 september 2020 dit platform opgericht en het heeft inmiddels ruim 6000 creatieve leden!
Er kunnen vele dingen veranderd worden aan een vouwwagen, denk aan: keukentje, banken, textiel verven, etc.

Made with love by Cher

Toen ik zelf een handgemaakte bijtring als kraamcadeautje gekregen heb na de geboorte van mijn 2e kind, is deze hobby bij mij ontwaakt. Op deze manier heb ik zelf altijd een cadeautje en wanneer ik iets verkoop, kan ik deze inkomsten weer gebruiken om mijn bedrijfskosten gedeeltelijk te dekken. Ik maak o.a. bijtringen, speenkoorden, huisjes, tuinladders, gegraveerde waxinelichtjes en nog veel meer!

Radio DJ


Begin 2021 zag ik een bericht voorbij komen op Facebook dat ze vrijwilligers zochten, waarop ik reageerde dat het al een lange tijd mijn droom was om bij de radio een programma te maken. Na een kennismaking en een leerproces, heb ik sinds juli 2021 mijn eigen programma, waarbij ik zelf presenteer en de techniek verzorg. Ik heb zo veel energie en enthousiasme gekregen door mijn dromen te realiseren! Dat gun ik iedereen!